Erg verfrissende en mooie Noorse kerstserie op Netflix verovert harten van alle kijkers: “Super mooie serie!”

in ‘Jullestorm of A Storm for Christmas’ kruisen lotsbestemmingen elkaar wanneer reizigers en werknemers vast komen te zitten op een luchthaven. Ze kunnen niet anders dan gedwongen de laatste uren voor Kerstmis samen door te brengen.

Deze miniserie werd gelanceerd op 16 december. In 6 afleveringen ziet de kijker hoe een groep mensen arriveert op de luchthaven van Oslo, sommigen om dierbaren te verwelkomen, sommigen om naar huis te reizen en sommigen om weg te vliegen. Ze komen echter vast te zitten op het vliegveld, terwijl de klok verder tikt naar Kerstmis.

“Ik heb de serie gisteren achter elkaar gekeken. Vond het leuk!”, “Was superleuke vermakelijke serie met een kerstgedachte”, “Ik vond hem ook leuk en mooi! Even inkomen in de eerste aflevering met zoveel personages, maar daarna kijkt jij heerlijk weg”.

“Ja gekeken en verfrissend leuk”, “Super mooie serie! Prachtig gemaakt met al die verhaallijnen. Doet mij denken aan de film ‘New Years Eve’ en ‘Love Actually’. Geweldig geacteerd ook!”