Must-see op Netflix voor iedereen die houdt van kostuumdrama’s: “Geweldige actrice”, “Zo zouden er meer van mogen komen” 

De film ‘Mary, Queen of Scots’ is een film uit 2018. Een must-see voor wie houdt van kostuumdrama’s.

In ‘Mary, Queen of Scots’ probeert de achttienjarige Mary Stuart haar rechtmatige plaats op de Engelse troon terug te veroveren. Daarvoor moet ze haar nicht Elizabeth I omver werpen. Een heuse machtsstrijd begint.

Veel kijkers zijn fan: “Geweldige actrice Saoirse Ronan! Sinds zag ik haar zag in hartverscheurende film ‘Lovely Bones’, ben ik voor altijd haar fan! Zij is een van de beste jonge talentvolle actrice”, “Heb hem gezien, was wijs”, “Prachtige film zo zouden er meer van mogen komen op Netflix zowel films als series”

Maar er komt ook wel heel veel kritiek op de historische nauwkeurigheid in de film of zeg maar hoe die ontbreekt. “Mary, Queen of Scots, had een Frans accent. Bovenop het feit dat ze nooit haar nicht heeft ontmoet. De onnauwkeurigheden van deze film genoeg om er niet naar te kijken”. “Ik haatte deze film zo onnauwkeurig! De echte geschiedenis is veel interessanter!”