3 films met de knappe Bradley Cooper op Netflix die je absoluut niet mag missen!

Bradley Cooper is een Amerikaans televisie- en filmacteur. Deze knappe acteur heeft knappe looks en acteert nog eens supergoed in zowel stoere als komische films. Op Netflix vind je ook heel mooie films met deze innemende acteur.

Failure to Launch‘ – Deze film uit 2006 draait rond de vijfendertigjarige Tripp. Hij heeft een goede job, een mooie wagen en een passie voor zeilen. Eén probleem: hij woont nog steeds bij zijn ouders. Zij willen dat hij zo snel mogelijk het ouderlijk huis verlaat en op eigen benen leert staan.

‘American Sniper’ is een Amerikaanse biografische oorlogsdrama. De film gaat over navy SEAL Chris Kyle. Ook wel bekend als de dodelijkste scherpschutter ooit in het Amerikaanse leger. Hij heeft een record gevestigd met de meeste moorden als scherpschutter en werd door zijn vijanden ‘de duivel’ genoemd.

Bradley Cooper acteert ook in de kaskraker ‘The Hangover’ uit 2009. In deze hilarische film moeten vrienden op zoek naar de bruidegom wanneer die vermist raakt na een wilde vrijgezellenavond. Drie vrienden worden wakker in Las Vegas, zonder herinnering aan de vorige nacht …