Ontroerend mooie film van vijfvoudige Academy Award winnaar nu op Netflix: ‘Episch, visueel en verbluffend’

Sinds gisteren staat er een ontroerend mooie film op Netflix. We stellen hem graag aan je voor.

We hebben het over de film ‘Bardo: False Chronicle of a Handful of Truths’. Bardo is een epische, visueel, verbluffende en meeslepende ervaring die zich afspeelt omtrent Silveiro, een bekende Mexicaanse journalist en documentairemaker die in Los Angeles woont.

Hij ziet dat ook bekroond worden met een prestigieuze internationale prijs. Hij wordt gedwongen om terug te keren naar zijn geboorteland.

Wat Silveiro dan niet weet is de reis hem tot het uiterste zal drijven. Hij zal grenzen moeten overschrijden, letterlijk en figuurlijk. De film werd op verschillende filmfestivals heel enthousiast onthaald en is van de hand vijfvoudig Academy Award winnaar Alejandro G. Iñárritu.