Kijkers laaiend enthousiast over historisch kostuumdrama op Netflix: “Geweldig, beter dan Bridgerton”

De serie ‘Bridgerton’ scheert hoge toppen op Netflix. Voor fans die wachten op het derde seizoen van dit kostuumdrama, staan er nog wel enkele leuke series op het streamingplatform.

Eén aanrader is alvast ‘The Empress’, een serie waarvan het eerste seizoen sinds enkele maanden op Netflix staat en bestaat uit 6 afleveringen. Het is een historisch kostuumdrama dat sommige kijkers nog beter vinden dan ‘Bridgerton’.

“‘The Empress’ moet je zeker zien als je van Bridgerton houdt, je zal eraan verslaafd zijn”, laat iemand weten op Facebook.
“Ik vind ‘The Empress’ gewoon geweldig, ik vind het beter dan ‘Bridgerton’.”

Het verhaal:
Wanneer de rebelse Elisabeth (‘SISI’) Franz, de keizer van Oostenrijk, ontmoet, zet de liefde van het jonge paar de machtsstructuur aan het Weense hof volledig op zijn kop. Na het huwelijk moet de jonge keizerin zich niet alleen handhaven tegenover haar schoonmoeder, de soevereine, machtsbeluste Sophie, maar ook tegenover Franz zijn broer Maxi, die zelf naar de troon (en naar Sisi) verlangt.