Actieserie amper 2 dagen op Netflix: Reacties stromen binnen over ‘The Recruit’

De actieserie ‘The Recruit’ staat sinds 16 december op Netflix. De serie wordt omschreven als een actie-thriller serie.

Het verhaal van de ‘The Recruit’ draait om Owen Hendricks (Noah Centineo), een jonge CIA-advocaat wiens eerste week op z’n kop staat als hij een dreigbrief ontdekt van ex-militair Max Meladze (Laura Haddock), die van plan is het agentschap te ontmaskeren tenzij ze haar vrijpleiten van een ernstig misdrijf. 

Owen raakt al snel verstrikt in een gevaarlijke en vaak absurde wereld van machtspolitiek en ondeugende spelers, terwijl hij de wereld rondreist in de hoop zijn opdracht te voltooien en een stempel te drukken op de CIA.

De eerste reacties beginnen binnen te stromen. “Gisteren aan gestart absoluut een aanrader”, “Zit aan aflevering 6 en tot nu toe heel goed”, “Iets anders, best wel goed. Ik zit aan aflevering 3”, “Deze tv-reeks is verbazingwekkend. Veel beter dan wat ik verwachtte”, “6 episodes is niet genoeg, we hebben er meer nodig!”.

De negatieve reacties zijn duidelijk in de minderheid. “Ben ermee gestopt”, “Zwak”, “Flauwe humor en niks spannend vinden wij”.