Mysterieuze serie op Netflix verovert de wereld: Top 10 in onder meer Nederland, België, Turkije en Brazilië

Een serie is bezig met de wereld te veroveren. Je kan de serie bekijken om Netflix.

De serie ‘1899’ staat in totaal in 68 landen in de top 10 van de Netflix. Dat is zo onder meer in Nederland en België.

Wanneer twee kinderen worden vermist in een klein Duits stadje, wordt het duistere verleden blootgelegd, samen met de dubbellevens en gebroken relaties tussen vier families tijdens hun zoektocht naar de kinderen.

De mysterie-drama serie brengt een ingewikkelde puzzel vol wendingen die een web van nieuwsgierige personages omvat, die allemaal een verband hebben met de moeilijke geschiedenis van het stadje – of ze het nu weten of niet. Het verhaal bevat bovennatuurlijke elementen die teruggaan naar dezelfde stad in 1986.