Gezellige momenten tijdens de kerstvakantie: 3 topfilms om met het hele gezin te bekijken

De leukste tijd van het jaar komt eraan. De kerstvakantie laat nu niet lang meer op zich wachten.

En iets wat zeker niet mag ontbreken tijdens de kerstvakantie is een goede film om met het hele gezin te bekijken. We zetten er drie voor je op een rij.

Single All The Way (Romantische komedie)
Peter (Michael Urie) lijkt wel de eeuwige vrijgezel te zijn. Om dit te vermijden vraagt hij zijn beste vriend Nick (Philemon Chambers) om hem te vergezellen tijdens de feestdagen en te doen alsof ze een relatie hebben. Maar wanneer Peters moeder (Katy Najimy) een binddate voor hem regelt met haar knappe trainer (Luke Macfarlane) loopt het mis.


The Half Of It (Romantisch drama)
Ellie is een slimme, maar wel heel verlegen studente. Paul, een sportman, vraagt haar hulp om een populair meisje voor zich te winnen. De nieuwe vriendschap wordt gecompliceerd wanneer Ellie ontdekt dat ze gevoelens heeft voor hetzelfde meisje.


The Boy Who Harnessed the Wind (Drama)
Tegen alle verwachtingen in bedenkt een dertienjarige jongen uit Malawi een manier om zijn familie en de rest van het dorp van de hongersnood te redden. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.