Wraakfilm staat nu al in 91 landen in de Netflix top 10: “Mooie film, toppie”

Het is zeker niet elke film gegeven. In 91 landen in de top 10 van Netflix staan is zonder meer een straffe prestatie.

De wraakfilm ‘My Name is Vendetta’ wordt op Netflix druk bekeken in onder meer Brazilië, Frankrijk, Zuid-Afrika en Japan. De film staat ook in ons land in de top 10.

Inhoud
Sofia is een rustige tiener die een grote fan is van hockey waar ze uit ook in uitblinkt. Ze besteed ook veel tijd aan off-road rijlessen.

Tot het moment dat ze haar vader Santo stiekem fotografeert en die foto op haar Instagram publiceert. De foto is genoeg om hun leven voorgoed te veranderen.

Twee criminelen raken getriggerd. Via de post vinden ze de weg naar het huis van Sofia. Ze dringen binnen en vermoorden Sofia haar moeder en oom op brutale wijze. Het gaat duidelijk om een afrekening.

Sofia zal ontdekken dat de waarheid altijd voor haar is achtergehouden en dat haar vader een duister verleden verbergt als lid van de N’drangheta.

Niet zonder conflict zal Sofia een erfenis van woede en geweld omarmen en zich met haar vader verenigen om genadeloos wraak te nemen.

Reacties
De meningen over de film zijn wel erg verdeeld. Je hebt er die de film steengoed vinden. “Mooie film, toppie. Het is een superspannende film die je niet gaat vervelen.”

Maar er zijn er ook die de film niet goed vinden. “Het is allemaal wat overdreven. De doden vallen met bosjes. Ze hadden er beter een serie van gemaakt. Nee, dit is geen goede film. Heel flauwe verhaallijn ook.”