Kijkers van Netflix krijgen maar geen genoeg van heel spannende serie die intussen al een maand in de top 10 staat

De kijkers van Netflix krijgen maar geen genoeg van een superspannende serie. De serie blijft het heel goed doen in de top 10.

We hebben het dan over de serie ‘Manifest’. Van die serie kan je sinds begin november het vierde seizoen bekijken.

Twee jaar nadat de brute moord op Grace hun leven op zijn kop zette, is de familie Stone zeer bedroefd, terwijl een ontredderde Ben blijft rouwen om zijn vrouw en blijft zoeken naar zijn ontvoerde dochter, Eden.

Verteerd door zijn verdriet heeft Ben zijn rol als mede-kapitein van de reddingsboot neergelegd, waardoor Michaela het alleen moet doen, een bijna onmogelijke taak nu elke beweging van de passagiers in de gaten wordt gehouden door een overheidsregister.

Terwijl de dodendatum dichterbij komt en de passagiers wanhopig op zoek zijn naar een manier om te overleven, arriveert een mysterieuze passagier met een pakket voor Cal dat alles verandert wat ze weten over Vlucht 828. Dit zal de sleutel blijken te zijn tot het ontsluiten van het geheim van de Roepingen in deze meeslepende, breinbrekende en diep emotionele reis.

In Nederland staat ‘Manifest’ op de vijfde plaats in de top 10. In België is dat op de zevende plaats maar daar staat de serie al 14 weken in de top 10.