Iedereen zegt hetzelfde over nieuwe Italiaanse kerstfilm op Netflix

Enkele dagen geleden liet Netflix een nieuwe kerstfilm op zijn kijkers los. ‘I hate Christmas’ een italiaanse kerstserie.

Pilar Fogliati speelt de hoofdrol in de eerste Italiaanse kerstserie van Netflix. ‘I hate Christmas is een komedie over een jonge vrouw op zoek naar liefde. Een alleenstaande verpleegkundige werkt zichzelf in  nesten als ze liegt tegen haar familie. 

Ze zegt hen dat ze  een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden. Gaat dat haar lukken? Deze reeks telt 6 episodes.

Kijkers zeggen veelal hetzelfde over deze serie. Blijkbaar is er een sterke gelijkenis met een andere kerstserie. “Ik ben net begonnen en het is precies hetzelfde als ‘Home for Christmas’. Waarom geen derde seizoen van ‘Home for Christmas?”, “Is dit bedoeld als een exacte kopie van ‘Home for Christmas’?”

En anderen hadden een heel ander scenario verwacht afgaande op de titel. “Hoe dom van me – ik klikte erop en verwachtte een trailer te zien over een film die Kerstmis haat, misschien iets Scroogey… niet een Italiaanse kopie van ‘Home for Christmas’…”