Deze drie comedy’s op Netflix zijn werkelijk pareltjes: Ze worden bedolven onder de positieve commentaren

De kerstvakantie klopt aan de deur. Naast gezellig feesten is het zeker ook leuk om eens regelmatig een film te bekijken.

We hebben voor je drie komische films geselecteerd die bedolven worden onder de bedolven commentaren. Ze zijn zeker het bekijken waard.

Set It Up
Harper en Charlie zijn overwerkte, onderbetaalde assistenten die hun twintiger jaren slijten door voor bazen te werken die hen als vuil behandelen. Wanneer ze zich realiseren dat ze veel meer vrije tijd zouden hebben als de mensen voor wie ze werken een partner zouden hebben, bedenken ze een plan om hun bazen te verleiden tot een romance.

Hustle
In deze comedy speelt Adam Sandler een basketbalscout die altijd pech heeft. Hij ontdekt een goede speler uit het buitenland. Die speler heeft wel een moeilijk verleden. De basketbalscout besluit om de supergoede speler naar de VS te halen zonder goedkeuring van zijn team. Tegen alle verwachtingen in krijgt de speler een kans om zich te bewijzen in de NBA.

Someone Great
Muziekjournalist in spe (Gina Rodriguez) heeft net haar droombaan gekregen bij een iconisch tijdschrift. Ze staat ook op het punt om te verhuizen naar San Francisco. Haar vriendje (Lakeith Stanfield) ziet dit niet zitten en besluit om na negen jaar een punt te zetten achter hun relatie. De breuk komt hard aan bij Jenny. Om haar zinnen te verzetten gaat ze met haar twee beste vriendinnen Erin (DeWanda Wise) en Blair (Brittany Snow) een waanzinnig avontuur aan in New York City. ‘Someone Great’ is een hilarisch en oprecht verhaal over vriendschap, liefde en wat het is om je twintigerjaren los te laten en volwassen te worden.