Stephen King houdt Netflix-kijkers op puntje van hun stoel: “Mix van drama, horror en mysterie”

Wie graag op het puntje van zijn stoel zit bij het kijken van een film, kan op Netflix terecht voor ‘1922’, een film gebaseerd op een boek van Stephen King.

‘1922’ is gebaseerd op Stephen King’s verhaal waarin een man de moord op zijn vrouw bekent. Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van Wilfred James, die toegeeft zijn vrouw Arlette te hebben vermoord met zijn zoon in Nebraska.

Nadat hij haar lichaam heeft begraven, wordt hij geterroriseerd door ratten en, terwijl zijn leven zich begint te ontrafelen, raakt hij ervan overtuigd dat zijn vrouw hem achtervolgt.

Kijkers zijn erg lovend over deze film uit 2017. “Ik heb ‘1922’ gezien en ik vond de film erg triest. Er zaten griezelige stukken in, maar ik vond het vooral triest. Meer drama dan horror. Het was echt goed en ik heb ervan genoten”, laat iemand weten via YouTube.

“Dit is een geweldig verhaal. Zou het niet echt horror noemen. Het heeft een paar enge scènes, maar niet genoeg om het horror te noemen. Prachtige film”, klinkt het bij een andere kijker.

“Dit was een uitstekende film. Soms deprimerend en triest, maar een geweldige mix van drama, horror en mysterie.”