Netflix lanceert mysterieuze Spaanse dramafilm: Iedereen is volledig in de ban

Sinds 9 december kan je op Netflix kijken naar een mysterieuze nieuwe dramafilm uit Spanje. Deze langspeelfilm ‘Los Renglones Torcidos de Dios’ of ‘God’s Crooked Lines’ gaat over een onderzoek van een privédetective Alice.

‘God’s Crooked Lines’ volgt privédetective Alice naar een psychiatrisch ziekenhuis, waar ze de dood van de zoon van haar cliënt moet onderzoeken. Eenmaal ter plaatse blijkt dat alles wat we over haar identiteit denken te weten weer in twijfel moeten trekken.

Deze film wordt ook wel eens gecatalogeerd onder psychologische thriller. “Boek en films zijn prachtig. En het acteerwerk is uitstekend”, schrijft een kijker.

Andere commentaren die we lezen zijn ook lovend: “Ik heb het in de bioscoop gezien en op Neflix en ik vind het geweldig! En ik ga het nog 3 keer zien, want elke keer als ik het zie, realiseer ik me meer en meer dingen”, “Spectaculaire interpretatie van de actrice. Ik vond het geweldig”.