Na haar glansrol in ‘Wednesday’: 2 leuke films met Jenna Ortega op Netflix

Jenna Ortega oogst tonnen lof na haar acteerprestatie in de nieuwe serie ‘Wednesday’. Voor de fans staan er nog 2 leuke films met Jenna Ortega op Netflix.

1 The Babysitter: Killer Queen
Twee jaar na het verslaan van een satanische sekte geleid door zijn oppas Bee, probeert Cole zijn verleden te vergeten en zich te concentreren op het overleven van de middelbare school. Maar wanneer oude vijanden onverwacht terugkeren, moet Cole opnieuw de krachten van het kwaad te slim af zijn.


2 Yes Day
Allison en Carlos hebben altijd het gevoel dat dat ze nee moeten zeggen tegen hun kinderen en collega’s. Ze besluiten hun drie kinderen een JA-DAG te geven, waarbij de kinderen 24 uur lang de regels bepalen. Ze wisten niet dat ze op een wervelend avontuur door Los Angeles zouden gaan, dat de familie dichter bij elkaar zou brengen dan ooit tevoren.