Kerstfilm van producer van ‘Home Alone’ op Netflix: Avontuur, emotie en humor

Op Netflix vind je twee bijzonder leuke kerstfilms van Chris Columbus, de producer van de iconische film ‘Home Alone’.

Het gaat om ‘The Christmas Chronicles’, die bijzonder veel lof oogst bij kijkers. Op Netflix vind je de eerste film uit 2018 terug en ook de tweede uit 2020. De kerstman wordt vertolkt door topacteur Kurt Russell.

De eerste film vertelt het verhaal van zus en broer, Kate (Darby Camp) en Teddy Pierce (Judah Lewis), wiens plan voor kerstavond om de kerstman (Kurt Russell) voor de camera te vangen, uitdraait op een onverwachte reis waar de meeste kinderen alleen maar van kunnen dromen. Nadat ze de aankomst van de kerstman in de gaten hebben gehouden, sluipen ze zijn slee binnen, laten hem neerstorten en laten Kerstmis bijna ontsporen.

In de tweede film schittert Goldie Hawn naast Kurt Russell en moet Kerstmis opnieuw gered worden. Wanneer de cynische tiener Kate wegloopt en een mysterieuze magische onruststoker ontmoet die de Noordpool dreigt te vernietigen, worden Kate en Jack onverwacht in een nieuw avontuur gestort.