Intriges laaien hoog op in maffiaserie op Netflix: “Indrukwekkend”

Tijdens een bezoek aan zijn moederland geeft een Koreaans-Italiaanse maffia-advocaat een ongeëvenaard conglomeraat een koekje van eigen deeg met een portie gerechtigheid.

‘Vincenzo’ is een reeks waarin komedie en drama elkaar afwisselen. In de serie is Vincenzo altijd en overal de spin in het web, de ultieme charmante boef. Op achtjarige leeftijd wordt Park Joo-hyung geadopteerd door een Italiaanse familie. Later sluit hij zich aan bij de maffia en wordt hij geadopteerd door Don Fabio, hoofd van de Cassano familie. 

Omgedoopt tot “Vincenzo Cassano” wordt hij advocaat voor de maffia en Don Fabio’s rechterhand. Na de dood van Fabio probeert Paolo, Fabio’s biologische zoon en de nieuwe leider van de Cassano familie, Vincenzo te vermoorden. Een verhaal vol intriges en wraak.

De reeks heeft 20 afleveringen en voor veel kijkers was de reeks een heel aangenaam tijdverdrijf. “Een van de beste Koreaanse drama’s tot nu toe”, “Vincenzo was een van mijn eerste Koreaanse series en heb er sindsdien nog veel gekeken. Hij is erg schattig en het verhaal blijft boeiend”, “Het is een goede reeks. De eerste paar afleveringen zijn misschien saai, maar het ontwikkelt zich indrukwekkend”, “Ja, je zult er geen spijt van krijgen”, “Fantastisch!”