Leuke, grappige en verslavende moeder-dochter series op Netflix die je niet mag missen

Op Netflix staan een aantal heel leuke moeder-dochter series. Ze tonen een moderne en grappige relatie tussen moeder en dochter die het meestal niet over alles eens zijn, maar door scha en schande en veel humor dichter bij elkaar komen.

De serie ‘Gilmore Girls’ draait om de hechte en moderne relatie die de opstandige en eigenwijze Lorelai, dochter van twee rijke republikeinen, heeft met haar dochter Rory. Op haar zestiende kreeg Lorelai haar dochter Rory. De onafhankelijke, alleenstaande moeder Lorelai voedt haar begaafde, studerende dochter Rory op, die haar doorlopend op een gevatte manier van repliek dient. Leuk om naar te kijken, zeven seizoenen lang.

‘The Good Witch’ gaat over de verhalen van een goede heks Cassandra “Cassie” Nightingale en haar tienerdochter Grace. Er zijn vijf seizoenen gemaakt van deze feelgood reeks. Cassie en Grace wonen in het plaatsje Middleton waar Cassie een winkel en een bed & breakfast runt, maar hun leven verandert als ze nieuwe buren krijgen.

‘Jane The Virgin’ is een komische serie waarvan er vijf seizoenen op Netflix staan. De maagdelijke Jane besluit netjes naar haar oma te luisteren en maagd te blijven tot haar huwelijk. Maar dan ontdekt ze dat ze zwanger is door een medische fout en moet ze haar toekomstplannen grondig herzien. Haar moeder, die niet meer samen is met de vader van Jane, en haar heel gelovige oma staan haar bij.