Hot! 3 films met een sexy randje op Netflix

In sommige films hoort een beetje sexyness bij het verhaal. Soms eerder erotisch, maar soms is het ook heel erg aanwezig. In onderstaande films zitten ervast enkele pikante scènes.

‘Luckiest Girl Alive’ draait om Ani FaNelli, gespeeld door de knappe Mila Kunis, een scherpzinnige New Yorkse die alles lijkt te hebben: een gewilde positie bij een glossy magazine, een geweldige garderobe en een droomhuwelijk. Maar wanneer de regisseur van een misdaaddocumentaire haar uitnodigt om haar kant te vertellen van het schokkende incident dat plaatsvond toen ze een tiener was op de prestigieuze Brentley School, wordt Ani gedwongen een duistere waarheid onder ogen te zien die haar zorgvuldig opgebouwde leven dreigt te ontrafelen.

‘Lady Chatterley’s Lover’ – Deze film is nog niet zo heel lang uit, maar de trailer zit vol erotische scènes. Het scenario kan niet zonder sexy scènes in deze film. Constance Chatterley (Emma Corrin) zit gevangen in een liefdeloos huwelijk met generaal Sir Clifford Chatterley (Matthew Duckett). Wanneer hij gewond terugkeert uit de Eerste Wereldoorlog behandelt hij Constance als zijn verpleegster en voelt ze zich eenzaam. Maar wanneer ze Oliver Mellors (Jack O’Connell), de nieuwe jachtopziener ontmoet, ontwaakt er iets in Constance. Wat begint als een flirt ontaardt al snel in seksuele relatie die heel haar wereld op z’n kop zet.

‘Blonde’ is gebaseerd op de bestseller van Joyce Carol Oates. Het stelt het leven van een van Hollywoods meest sexiest icoon, Marilyn Monroe, op gedurfde wijze opnieuw voor. Vanaf haar vluchtige jeugd als Norma Jeane, via haar opkomst tot sterrendom en romantische verwikkelingen, vervaagt ‘Blonde’ de grenzen tussen feit en fictie om de groeiende kloof tussen haar publieke en privé-zelf te verkennen. Een gewaagd triotje zorgt hier ook voor een heet momentje.