Emoties lopen hoog op in wondermooie en aangrijpende parel op Netflix : “Ik huil nog steeds elke keer”

Soms zijn er films die je telkens weer ontroeren of verrassen. ‘The Best of Me’ is ook zo’n film. 

‘The Best of Me’ is een Amerikaanse dramafilm. Schoolgeliefden Dawson en Amanda zien elkaar na twintig jaar terug tijdens de begrafenis van een oude vriend. Het weerzien en de terugkomst naar hun vroegere woonplaats doet de vonk weer overspringen.

Maar pijnlijke herinneringen kunnen hen weerhouden van een toekomst samen. Amanda is getrouwd ondertussen en door flashbacks komt de kijker te weten wat er allemaal in het verleden gebeurd is. Maar je krijgt ook een stukje van de toekomst te zien waarin de zoon van Amanda een nieuw hart nodig heeft. 

Het is een heel aangrijpende film die je stiekem helemaal inpakt en je bijna doet voelen wat de personages voelen. De meeste kijkers houden het dan ook niet droog.

“Het is een van de beste films in zijn genre. Er ging een rollercoaster van emoties door me heen, toen ik dacht dat ik de film doorhad, had ik het helemaal mis. Een aanrader voor iedereen.”

“Absoluut briljante film! Hij zal je wel doen snikken”, “Prachtig! Heb het net bekeken en kon niet stoppen met huilen”, “Prachtige film. Ik heb hem zo vaak gezien en ik huil nog steeds elke keer”