De 3 beste kerstfilms op Netflix volgens kijkers: “Ik kon het niet droog houden”

Het is weer die tijd van het jaar waarbij je je gezellig voor tv installeert en een romantische of komische kerstfilm op Netflix kijkt. Op sociale media geven kijkers elkaar heel wat leuke tips.

Welke kerstfilm loont de moeite volgens kijkers die op sociale media hun ervaringen delen. We lijsten er hieronder 3 op die meermaals worden aanbevolen.

1 The Noel Diary

Een nieuwe topper op Netflix is ongetwijfeld ‘The Noel Diary’. Die wordt massaal aanbevolen. “Deze is echt de moeite waard om te kijken. Ik kon het niet droog houden”, klinkt het.

Het verhaal: Een romanschrijver (Justin Hartley) die met Kerstmis zijn ouderlijk huis opruimt, ontmoet een intrigerende jonge vrouw (Barrett Doss) die op zoek is naar haar biologische moeder.


2 The Princess Switch

In november 2021 verscheen alweer de derde film, ‘The Princess Switch 3: Romancing the Star’ en ook deze loont volgens kijkers de moeite. Romantiek en royalty en kerstsfeer vloeien door elkaar. Ook nummers 1 en 2 werden positief onthaald.

Het verhaal: Wanneer een onbetaalbaar relikwie wordt gestolen, roepen koningin Margaret en prinses Stacy de hulp in van Margarets stoutmoedige nicht Fiona, die samenwerkt met een onstuimige, mysterieuze man uit haar verleden om het relikwie terug te vinden.


3 Elf

Een favoriet van heel wat kijkers is de oudere film ‘Elf’ uit 2003. “Ik kijk deze elk jaar opnieuw. Het is mijn favoriete kerstfilm”, klinkt het op Facebook.

Het verhaal: Buddy the Elf past niet bij de andere elfen op de Noordpool, dus reist hij naar New York om zijn echte vader te vinden en wat kerstvreugde te verspreiden.