Zoals ‘Stranger Things’, geweldig prachtige fantasieserie op Netflix: “Ik was absoluut verbijsterd”

Wie houdt van ‘Stranger Things’ zal normaal ook ‘The Sandman’ appreciëren. Een serie over een wezen dat onze dromen beheerst.

Wanneer de Sandman, alias Dream (Tom Sturridge) – het krachtige kosmische wezen dat al onze dromen beheerst – onverwachts gevangen wordt genomen en meer dan een eeuw lang gevangen wordt gehouden, moet hij door verschillende werelden en tijdlijnen reizen om de chaos die zijn afwezigheid heeft veroorzaakt te herstellen.

De reeks ‘The Sandman’ is gebaseerd op de geliefde, bekroonde DC-stripreeks van Neil Gaiman en is een rijke, karaktervolle mix van mythe en duistere fantasie die in tien epische hoofdstukken de vele avonturen van Dream volgt. Deze serie heeft 11 afleveringen die je op Netflix vindt.

Kijkers zijn alvast laaiend enthousiast. “Het gebeurt niet vaak dat een serie al mijn verwachtingen inlost en zelfs overtreft. Wauw! Visueel prachtig, ongelooflijk goed gecast, geweldige prestaties van iedereen. Ik droom van een tweede seizoen!”, “Dit was briljant! Dit verdient veel aandacht, erkenning en prijzen”, “Zo emotioneel en filmisch mooi!”, “Ik was absoluut verbijsterd over hoe goed elk element is”.