Muzikale dramareeks raakt iedereen en staat op nummer 1 in lijst van topseries op Netflix

‘The Unbroken voice’ staat op de eerste plaats van de Netflix top 10 van series. Het is een muzikale dramareeks rond de weg naar de top van de Colombiaanse zangeres Arelys Henao.

Tegen alle verwachtingen in jaagt een jonge Arelys Henao haar droom van een zangcarrière na in dit muziekrijke drama, geïnspireerd op het vroege leven van het Colombiaanse icoon.

De serie telt 61 afleveringen en volgt de jonge Arelys Henao van de bodem naar de top. Dit Colombiaanse drama beschrijft niet alleen de uitdagingen waarmee Arelys in haar carrière wordt geconfronteerd, maar ook persoonlijk. 

De verhuizing van haar familie van de boerderij, hun mentale en financiële problemen en meer. En hoewel de show zeker rond Arelys draait, hebben de andere personages ook fantastische plotlijnen en hun eigen verhalen, wat de serie nog boeiender en onderhoudender maakt.