Liefdesdrama op Netflix verovert in één week top 10 van 86 landen: “Fenomenaal!”, ”Geweldig!”

‘Lady Chatterley’s Lover’ is gebaseerd op een roman van H.D. Lawrence. Het is een liefdesverhaal dat al tot veel discussies zal geleid hebben. En in zijn eerste week staat deze kostuumfilm al in de top 10 van 86 landen.

Het verhaal gaat over Connie oftewel Lady Chatterley. Nadat haar man terugkeert na de oorlog verandert haar leven drastisch. Haar man zit gekluisterd aan een rolstoel. Hij suggereert dat zijn vrouw iemand moet vinden om zwanger te raken en zo te zorgen voor een erfgenaam. 

Eerst lijkt dit idee haar maar niets maar dan ontmoet ze Oliver, de opzichter van het landgoed waarmee ze een passionele affaire beleeft. Wanneer roddels hun verboden relatie aan het licht brengen, moet ze belangrijke beslissingen nemen.

Veel kijkers zijn fan van kostuumfilms, liefdesverhalen en goed acteerwerk. “Ik heb dit laatst willekeurig bekeken en het was geweldig!”, “Niet té dramatisch. Ik vond het geweldig”, “Genoten van de film. Ik schrok en giechelde bij de scène in de regen, dat had ik niet verwacht”, “Deze film was fenomenaal, twee keer al bekeken, beide hoofdrolspelers geweldig, maar vooral Jack O’Connell… “