3 topfilms met Oscarwinnares Kate Winslet staan gewoon op Netflix

Kate Winslet is een fantastisch getalenteerde Britse actrice. Ze kreeg voor haar hoofdrol in ‘The Reader’ in 2009 een Oscar. Maar ook op Netflix vind je enkele pareltjes. Hieronder vind je er alvast drie die de moeite lonen.

‘Labor Day’ – In deze film van 2013 geven een gescheiden moeder en haar 13-jarige zoon tijdens het Labor Day-weekend een lift aan een man die onder het bloed zit. Hun leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

‘The Holiday’ – Naast Kate Winslet spelen ook Cameron Diaz, Jack Black en Jude Law mee. Het verhaal gaat over een filmtrailermaker Amanda uit Los Angeles en de Londense journalist Iris. Zij proberen hun liefdesperikelen te ontvluchten en ruilen tijdens de vakantie twee weken van huis. Met allemaal gekke en romantische situaties tot gevolg.

‘Divergent’ is een Amerikaanse actie-sciencefictionfilm uit 2014. In de verre toekomst zijn alle mensen verdeeld in groepen, gebaseerd op hun persoonlijkheden. Maar de  Divergents of  Afwijkenden kunnen onafhankelijk denken en kunnen ook niet door de regering onder controle gehouden worden, en worden daarom gezien als een bedreiging voor de samenleving. Als iemand erachter komt dat je Afwijkend bent, heeft dit de dood als gevolg.