Naast 1899, kijkers onder de indruk van ander mysterieus meesterwerk op Netflix: “Zòveel emoties”

Sommige mensen zijn enorm gebeten door mysterieuze thrillers. Net zoals ‘1899’ is de serie ‘The OA’ ook zo’n serie met elementen van sciencefiction, fantasy en het bovennatuurlijke.

De serie gaat over Prairie Johnson, een geadopteerde jonge vrouw die weer opduikt na zeven jaar vermist te zijn geweest. Bij haar terugkeer noemt Prairie zichzelf ‘de OA’ of ‘Original Angel’, heeft ze littekens op haar rug en kan ze zien, hoewel ze blind was toen ze verdween.

Kijkers beschrijven de serie als een meesterwerk. “Ik heb deze show zo vaak gezien en ik voel nog steeds zoveel emoties. Het is een meesterwerk”,“1 van de beste series die ik ooit zag.”

Maar toch zijn mensen gefrustreerd en overstuur omdat Netflix weigerde een derde seizoen te maken. “Ik zal nooit begrijpen hoe je dit meesterwerk kon annuleren”, “De beste show aller tijden. Ik zal Netflix letterlijk nooit vergeven voor het annuleren van dit meesterwerk”, “Ik blijf ’s nachts soms nog steeds wakker en vraag me af waar de show heen gaat met seizoen drie, en ik word er gek van!”