Serie wekenlang in Netflix top 10, maar toch laten kijkers ongenoegen blijken

De serie ‘Manifest’ staat met meerdere seizoenen in de Netflix top 10. Door de lancering van het eerste deel van seizoen 4, begonnen heel wat kijkers de eerste drie seizoenen voor het eerst of opnieuw te bekijken.

In ‘Manifest’ keren reizigers terug naar huis en blijkt dat ze tijdens hun vlucht van enkele uren een tijdsprong hebben gemaakt van vijf jaar. Daarna blijkt dat ze geheimzinnige ‘callings’ krijgen die ze moeten ontrafelen. 

Ook al is deze serie razend populair, toch komen er ook wel wat negatieve reacties op sociale media. Sommige mensen vinden het verhaal te langdradig, maar ze worden door anderen gemotiveerd om niet op te geven. 

“Moest mezelf door seizoen twee en drie slepen maar dan werd het in stijgende lijn beter”, “Manifest, zeker volhouden. Leuke serie”

Een opmerking die een groep kijkers heeft gaat over de prestaties van de cast. “Goed script maar wel slecht geacteerd”, “Acteerwerk is echt ondermaats”.