Serie over fantastische vriendschap schiet Netflix top 10 binnen: “Ik heb gehuild”,” Hartverscheurend”

Het tweede seizoen van Firefly Lane is nog maar een paar dagen te zien op Netflix en komt binnen in de Nederlandse top 10 op de vierde plaats. Dat is al een echt goed begin voor een serie over vriendschap.

In het tweede seizoen komt er een antwoord op de vraag die iedereen zich stelt. Wat kan de hechte 30-jarige vriendschap van Tully en Kate, onze ‘Firefly Lane Girls Forever’, hebben beëindigd?  

Maar eerst worstelt Kate met de pijnlijke nasleep van Johnny’s noodlottige reis naar Irak, terwijl Tully geconfronteerd wordt met een rechtszaak na het verlaten van haar talkshow, en haar carrière opnieuw moet beginnen.

Kijkers zijn laaiend enthousiast over wat ze te zien krijgen in dit nieuwe seizoen. “Wat een hartverscheurend einde”, “T was Zo mooi!!!”, “Ik heb het net uitgekeken en het was zo emotioneel, dat einde, ik huilde. Het was zo goed en ik kan niet wachten op deel 2 van seizoen 2”.

Ook de cast krijgt grote appreciatie van wie de serie gezien heeft. “Hoe ze erin slagen om drie verschillende tijdlijnen zo mooi in elkaar te laten overlopen is mij een raadsel. De band en chemie tussen deze twee vrienden is heilig. Zo’n getalenteerde cast”.