Ongelooflijk briljante thrillerserie op Netflix: “Het raakte me echt, haar emoties en hoe natuurlijk ze was”

Wanneer je kijkers vraagt wat zij een goede dramaserie vinden dan reageren er heel wat met de serie ‘Anatomy of a Scandal’ die een achttal maanden geleden werd gelanceerd.

‘Anatomy of a Scandal’ is een miniserie van 6 afleveringen van telkens 1 uur. Het is een psychologische thriller en aangrijpend rechtbankdrama. James en Sophie Whitehouse leven in een zalige en zeldzame wereld. Een minister in het parlement, een liefhebbend gezin thuis, James’ traject lijkt zonder grenzen. 

Totdat een schandalig geheim plotseling aan het licht komt. Advocaat Kate Woodcroft heeft haar eigen traject, en haar vervolging dreigt Westminster, het Whitehouse huwelijk, en haar eigen persoonlijke achting te verscheuren.

Kijkers komen met superlatieven op alle vlakken voor deze serie: “Ik heb deze show in één keer uitgekeken en het was ongelooflijk tot het einde! Een echte aanrader”, “Alle acteurs waren briljant, maar Sienna Miller was gewoon wow, het raakte me echt, haar emoties en hoe natuurlijk ze was… geweldig!”, “Het was echt heel goed. 6 afleveringen die bomvol drama zitten. Ik vond de hoofdrolspeelster goed evenals de dame die Mary speelde in Downton Abbey, ze is een geweldige actrice! Zeker een aanrader!”