Ryan Reynolds nummer 1 wereldwijd in Netfilx top 10: Nog 2 andere films van hem die je móet zien

Ryan Reynolds is een veelzijdige Canadees-Amerikaanse acteur. Hij is vooral bekend voor het spelen van een grote verscheidenheid aan rollen. En op Netflix kan je ook enkele film met hem vinden. Nog niet van de minste.

Red Notice‘ is de nummer 1 in de Netflix top 10 wereldwijd. In deze grappige actiefilm achtervolgen Dwayne Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot elkaar over de hele wereld.Een FBI-profiler zit achter de meest gezochte kunstdief ter wereld aan en wordt met tegenzin zijn partner om een boef te pakken die hem altijd net een stap voor is.

6 Underground‘ waarin een steenrijke technologiepionier, na het in scène zetten van zijn eigen dood, de wereld een iets betere toekomst wil geven door de bloeddorstige dictator van Turgistan om te leggen. Hij rekruteert hiervoor een internationaal team van huurmoordenaars, spionnen en scherpschutters.

‘The Adam Project’ is de meest recente film met Ryan Reynolds in. De tienerjongen Adam Reed rouwt om de onverwachte dood van zijn vader, inmiddels een jaar geleden. Op een dag gaat hij naar diens garage waar hij op een oudere versie van zichzelf stuit. De oudere gevechtspiloot Adam komt van een toekomst waarin de mens heeft leren tijdreizen. Samen gaan ze op een missie om de toekomst te redden.