Fans trekken hun conclusie na het bekijken van de documentaire van Harry en Meghan: “Wees een beter voorbeeld voor je kinderen”

Vandaag is op Netflix de documentaire over prins Harry en Meghan Markle in première gegaan. De eerste drie delen van die documentaire kan je nu bekijken.

De documentaire gaat bijzonder goed op Netflix. Verschillende mensen zagen de documentaire al.

Er komt heel wat commentaar op. Opvallend is dat prins Harry en Meghan met de documentaire heel wat kijkers toch op andere gedachten hebben kunnen brengen.

“Het is een briljant, eerlijke documentaire”, reageert een kijker. “De media is Meghan aan het afkraken terwijl Kate Middleton niets verkeerds kan doen. De media kan blijkbaar de ene haten en de andere leuk vinden.”

“Ik heb alle drie de delen al bekeken”, laat iemand anders weten. “Ik ben er nu heel zeker van dat ze het juiste gedaan hebben voor hun kinderen. Voor wie denkt dat ze de koninklijke familie gaan bekritiseren, dat is niet het geval.”

Er zijn ook wel kritische reacties. “Je kan alleen maar toejuichen dat ze alles doen om hun gezin te beschermen, maar mijn sympathie voor Meghan en Harry verdween toch vanaf het moment hij z’n familie als bank ging gebruiken.”

“Het draait allemaal om geld, wraak en jaloezie”, merkt nog een kijker op. “Ze moeten die obsessie loslaten. Beter je leven en wees een goed voorbeeld voor je kinderen.”