2 romantische kerstfilms stormen razendsnel de Netflix top 10 binnen

We zitten volop in de tijd van het jaar waarin de kerstfilms de harten van de kijkers veroveren. In de Netflix film top 10 van 28 november tot 4 december komen twee nieuwe kerstfilms binnen.

‘A Christmas Miracle for Daisy’ is een romantische kerstfilm uit 2021 met Jill Wagner in de hoofdrol. Deze film komt binnen op de 8e plaats.

Whitney Alder is eigenaar van interieurontwerpbureau Marietta Designs, dat ze samen met haar vriendin Andi runt in het stadje Marietta, Montana. Whitney ontwerpt de praalwagen van de kerstman voor de jaarlijkse kerstparade van Marietta wanneer een potentiële klus op haar pad komt: de volledige herinrichting van een monumentaal huis op kerstavond.


‘Angel Falls Christmas’ komt binnen op de 9e plaats in zijn eerste week in de Netflix top 10. Ook deze film is uit 2021 en bevat naast de nodige romantiek ook een dosis humor.

Ally Morgan is een werkverslaafde arts die worstelt met de balans tussen werk en privé met haar vriend Josh. Ze gaan uit elkaar. Ally voelt zich ellendig alleen voordat een toevallige ontmoeting met de knappe barista Gabe haar ertoe aanzet een kerst bucketlist met leuke activiteiten af te werken die ze in haar eentje nooit zou hebben gedaan.