Heel wat topacteurs schitteren in een nieuwe komedie van Netflix

Het is aftellen naar 27 januari. Dan komt de komedie ‘You People’ uit op Netflix.

In de film worden twee mensen verliefd. Al is niet iedereen daar even blij mee.

In ‘You People’ stapt Ezra Cohen (Jonah Hill) per ongeluk in de auto bij Amira Mohammed (Lauren London) omdat hij denkt dat ze zijn deelauto-maatje is. Nadat zij over haar eerste schrik heen is, blijkt dat ze het heel goed met elkaar kunnen vinden. En dan is het natuurlijk tijd om de familie te ontmoeten.

Ezra is zoon van twee progressieve en woke Joodse ouders. De rol van ouders worden gespeeld door David Duchovny en Julia Louis-Dreyfus.

De ontmoeting verloopt heel goed, maar langs de kant van Amira is dat een ander verhaal. Zij heeft bezorgde, zwarte moslimouders (gespeeld door Eddie Murphy en Nia Long) die hun twijfels hebben bij de nieuwe vriend van hun dochter.