3 filmparels met Julia Roberts staan gewoon op Netflix en moet je zien

Julia Roberts is een fantastische actrice die al een heel boeiende en mooie carrière wist uit te bouwen. Ook op Netflix vind je pareltjes waarin zij schitterende rollen vertolkt.

Eat Pray Love‘ – Als ze na haar scheiding besluit om haar leven om te gooien, reist Liz de wereld rond op zoek naar lekker eten, spiritualiteit en ware liefde.

‘Wonder’ is een meeslepende film uit 2017. Het is een biografische romantische dramafilm. Zijn hele leven heeft August “Auggie” Pullman thuisonderwijs gehad. Nu gaat de jongen met een afwijkend gezicht naar een gewone school en moet hij vrienden maken onder zijn pestkoppen. Naast Julia Roberts zien we ook Owen Wilson aan het werk in deze opvallende film.

‘Mona Lisa Smile’ is een film die zich afspeelt in 1953. In die tijd worden vrouwen van Wellesley college beoordeeld op met wie ze trouwen. Tot de komst van een docente die hieraan een einde dreigt te maken. Ze wil haar leerlingen niet alleen lesgeven, maar ook zelfvertrouwen geven voor in hun toekomst. Ze wil dat ze succesvol worden. Niet iedereen gelooft in haar manier van lesgeven en men maakt daar ook geen geheim van.