‘Wednesday’ breekt alle records op Netflix: Komt er een tweede seizoen?

Jenna Ortega schittert als de iconische Wednesday Addams in ‘Wednesday’. De serie draait om de tiener op Nevermore Academy, een school voor verschoppelingen en monsters.

Met deze serie herrijst opnieuw ‘The Addams Family’ toch een beetje. Terwijl ‘Wednesday’ veel tijd besteedt aan Ortega’s ongelooflijke optreden als Wednesday Addams, verschijnen er ook andere iconische personages uit de familie. Zo zijn Catherine Zeta-Jones en Luis Guzmán te gast als de beruchte Morticia en Gomez Addams.

Door het recordbrekende succes van deze serie op Netflix, hebben kijkers hoop op een tweede seizoen met misschien nog meer tussenkomst van familieleden van Wednesday. Netflix heeft tot nu toe nog geen tweede seizoen bevestigd, maar de showrunner heeft zo wel zijn idee over de toekomst van de serie.

“We hadden het gevoel dat we net de oppervlakte hadden aangeraakt met deze personages, en de acteurs zijn zo geweldig in hun rollen”, vertelt hij bij TV Line. Met deze uitspraak geeft hij duidelijk een hint naar een vervolgseizoen.