Populaire serie stelt niet teleur en raast de top 10 binnen: Ook nieuw seizoen op komst

Een populaire serie raast de top 10 van Netflix binnen. Er is ook nieuw seizoen op komst.

De serie Elite komt binnen op de zesde plaats in de top 10 in Nederland. Het gaat om het zesde seizoen.

Het nieuwe seizoen bestaat uit acht afleveringen. Na de dood van Samuel gaat Las Encinas een nieuw schooljaar tegemoet in een poging een facelift te krijgen door rampen uit het verleden te verdoezelen.

Het conflict in de klaslokalen is echter heftig: racisme, seksisme, huiselijk geweld of LGTBI-fobie zijn slechts enkele van de moeilijke kwesties die dit seizoen aangehaald worden. Als de verantwoordelijken geen stappen ondernemen om deze problemen aan te pakken, zullen het de studenten het zelf doen.

Er is ook goed nieuws voor de fans van ‘Elite’. Netflix kondigde al aan dat er ook nog een zevende seizoen komt.