Opgelet! Stomend liefdesverhaal op Netflix leidt tot gênant momentje voor kijker 

Veel kijkers smullen van het verhaal van ‘Lady Chatterley’s lover’. Een verhaal met een voor die tijd gedurfd liefdesdilemma en expliciete erotische scènes.

Wanneer generaal Sir Clifford Chatterley (Matthew Duckett) gewond terugkeert uit de Eerste Wereldoorlog behandelt hij zijn vrouw Lady Chatterley (Emma Corrin) als zijn verpleegster en voelt ze zich eenzaam. 

Maar wanneer ze Oliver Mellors (Jack O’Connell), de nieuwe jachtopziener, ontmoet, ontaardt een flirt al snel in een vurige seksuele relatie die heel haar wereld op z’n kop zet. Naar het boek van H.D. Lawrence.

Enkele kijkers willen wel een waarschuwing meegeven aan toekomstige kijkers betreft de vele stomende seksscènes.“Er zijn veel fruitige en expliciete scènes in de film die tonen hoe je vader kan worden, als je me begrijpt”, legt iemand het mooi uit. “Veel seks en naaktheid. Maar ik heb genoten van de verhaallijn”.

Gevolg is dat de meesten het geen film voor kinderen vinden, iemand had zelfs een gênant momentje. “Mijn meisjes kwamen langs en vroegen tegen me: ‘moeder waar kijk jij naar!?’. Ik lachte wat en vroeg of ze iets wilden drinken. Ik kijk later wel verder als ze weg zijn.”