Niet te missen op Netflix: Drie prachtige kerstfilms om te bekijken bij de kerstboom en het knetterende haardvuur

‘It’s the most wonderful time of the year’, klinkt het in het populaire kerstliedje van Andy Williams. Kerstboom gezet, haardvuur aan en dan zijn we klaar voor een heerlijke kerstfilm.

Maar welke kerstfilms zijn het bekijken waard? We geven je alvast drie kerstfilms mee die zeker het bekijken waard zijn op Netflix.

Falling From Christmas
‘Falling From Christmas’ is op dit moment de best bekeken kerstfilm ter wereld op Netflix. De film met Lindsay Lohan vertelt het verhaal van een rijke hoteluitbaatser die haar geheugen kwijt is. Ze krijgt onderdak bij een man en zijn kind.

A Christmas Prince
Ook weer zo’n heerlijke kerstfilm om te bekijken. Een Amerikaanse journaliste reist rond Kerstmis naar het fictieve land Aldovia. Ze neust er wat rond en loopt er de prins van het land tegen het lijf. Ze raakt stapelverliefd op hem.

Jingle Jangle: A Christmas Journey
Deze kerstfilm kan rekenen op heel veel positieve commentaren. Het is een pittige en frisse familiefilm. De film speelt zich af in het bruisende stadje Cobbleton en volgt de legendarische speelgoedmaker Jeronicus Jangle (Academy Award winnaar Forest Whitaker), wiens fantasievolle uitvindingen barsten van de vrolijkheid en verwondering. Maar wanneer zijn vertrouwde leerling (Emmy-winnaar Keegan-Michael Key) zijn meest gewaardeerde creatie steelt, is het aan zijn even slimme en inventieve kleindochter (nieuwkomer Madalen Mills) – en een lang vergeten uitvinding – om de oude wonden te helen en de magie in hem te doen herleven.