Exclusieve Netflix-fantasieserie maakt iedereen laaiend enthousiast: “Vergelijkbaar met Lord of the Rings”

Terwijl we wachten op het derde seizoen van ‘The Witcher’ dat in 2023 komt, komen we al wel meer te weten over de serie met de nieuwe prequel serie genaamd ‘The Witcher: Blood Origin’.

‘Blood Origin’ speelt zich af in een elfenwereld 1.200 jaar voor de wereld van ‘The Witcher’. Het vertelt een verhaal van zeven verschoppelingen die zich verenigen tegen een onstuitbare macht die hen alles afnam. 

Hun zoektocht naar bloed geeft aanleiding tot een prototype Witcher in een conflict dat de “conjunctie van de sferen” teweegbrengt, wanneer de werelden van monsters, mensen en elfen samensmelten om één te worden.

Netflix laat weten dat ze de vier afleveringen van deze zal starten vanaf Kerstmis. Kijkers maken zich al op voor dit verhaal en delen de trailer massaal met familie en vrienden. Velen maken de vergelijking met nog een andere prachtige fantasiereeks: “Vergelijkbaar met Lord of the Rings”.