Fans van ‘1899’ kijken nu massaal naar deze mysterieuze serie die je op het puntje van je stoel houdt

‘1899’ is een absolute hit op Netflix. De serie houdt iedereen in spanning, maar wie klaar is met ‘1899’, kijkt nu naar ‘Dark’.

De reden is zeer eenvoudig, ‘Dark’ is een serie van de makers van ‘1899’, met name Jantje Friese and Baran bo Odar. Wie ‘Dark’ nog niet heeft gezien, stemt nu massaal af op deze mysterieuze Duitse serie die uit 3 seizoenen bestaat.

Op Rotten Tomatoes krijgt ‘Dark’ ontzettend goede beoordelingen van zowel recensenten als kijkers. Zeker de moeite dus indien je deze serie nog niet hebt gekeken.

Het verhaal:
Wanneer twee kinderen worden vermist in een klein Duits stadje, wordt het duistere verleden blootgelegd, samen met de dubbellevens en gebroken relaties tussen vier families tijdens hun zoektocht naar de kinderen.

De mysterie-drama serie brengt een ingewikkelde puzzel vol wendingen die een web van nieuwsgierige personages omvat, die allemaal een verband hebben met de moeilijke geschiedenis van het stadje – of ze het nu weten of niet. Het verhaal bevat bovennatuurlijke elementen die teruggaan naar dezelfde stad in 1986.