Deze romantische serie raakt kijkers diep: “Ik heb heel veel moeten huilen”

Kijkers laten zich op sociale media lovend uit over ‘First Love’, een Japanse serie die recent op Netflix is verschenen.

‘First Love’ is een romantische dramareeks die bestaat uit 9 afleveringen. Het vertelt het verhaal van twee tieners die eind jaren ’90 voor het eerst verliefd worden. Twee decennia later staat de een op het punt zich te verloven, terwijl de ander gescheiden is en een tienerzoon heeft die voor het eerst verliefd wordt.

Verschillende kijkers geven deze serie 10/10. “Net klaar met deze romantische tranentrekker uit Japan. Als je van drama houdt, zal dit al je gevoelens raken! Elke scène is met zulk een precisie gemaakt dat het je echt raakt tot de kern! 10/10!”

“Ik heb heel veel moeten huilen toen ik aan het kijken was”, vult een ander aan.