2 topfilms met Leonardo DiCaprio die nu op Netflix staan: “Gekste die ik in mijn hele leven heb gezien”

Leonardo Dicaprio blijft scoren. Hij heeft al een heel palmares aan films bij elkaar gespeeld. En knappe verschijning, maar daarnaast ook een topacteur die heel diverse genres aandurft. Op Netflix staan ook enkele pareltjes.

De film ‘Don’t Look Up’ is de meest recente film met Leonardo DiCaprio (december 2021) op Netflix. Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence), een student astronomie, en haar professor Dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio) ontdekken dat een komeet op ramkoers is met de aarde. Maar niemand lijkt er iets om te geven. De mensheid waarschuwen voor een planetendoder ter grootte van de Mount Everest is een lastig feit. Met slechts zes maanden tot de komeet inslaat, blijkt het beheren van de 24-uurs nieuwscyclus en het verkrijgen van de aandacht van het door sociale media geobsedeerde publiek voordat het te laat is, schokkend komisch – wat is er nodig om de wereld te laten opkijken!

Voor een van zijn grootste kaskrakers ‘The Wolf of Wall Street’ werkte Oscarwinnaar Martin Scorsese opnieuw samen met zijn golden boy Leonardo DiCaprio. In ‘The Wolf of Wall Street’ vergaart de brutale durfal en Wall Street-handelaar Jordan Belfort grote rijkdom. Zijn door bravoure en drugs gedreven levensstijl trekt de aandacht van de FBI. Dat dit misschien wel de meest bizarre rol is geweest voor Leonardo DiCaprio denken veel kijkers: “Een van de gekste films die ik in mijn hele leven heb gezien…”

https://www.youtube.com/watch?v=wyHOwFRthgg