Waargebeurd horrorverhaal na enkele dagen al in Netflix top 10: “Triest en verontrustend”

Netflix lanceerde op 29 november nog maar net deze documentaire en nu al staat de reeks in de top 10. Een mooie maar onrustwekkende documentaire over waargebeurde moorden in Texas.

De Netflix true crime serie ‘Crime Scene: The Texas Killing Fields’ toont in drie afleveringen wat er gebeurd is op een plaats in Texas waar de lichamen van verschillende jonge vrouwen werden gevonden. 

Het belicht ook het slechte werk dat door de politie wordt gedaan om dit op te lossen. De hoofdrol is weggelegd voor een rouwende vader die weigert de jacht op de moordenaar van zijn dochter op te geven.

Heel wat topmensen werkten mee aan het nieuwe seizoen van de serie. Zo is de documentaire geregisseerd door de Emmy Award winnende filmmaker Jessica Dimmock. 

De reacties op deze horror reeks zijn heel heftig. “Het is zo triest als mensen naar de politie rennen voor hulp en ze blijven mensen in de steek laten”, “Triest en verontrustend” of “De stad had een militie moeten vormen, de politie moeten overdragen en de FBI het onderzoek laten overnemen”.