Vreselijk triest en waargebeurd drama op Netflix: “Dit is een rollercoaster van emoties”

De miniserie ‘Unbelievable’ staat al enkele jaren op Netflix, maar nog steeds zijn mensen onder de indruk van het verhaal, de acteerprestaties en hoe dit gevoelige thema in beeld is gebracht. 

Het verhaal begint wanneer tiener Marie Adler (Kaitlyn Dever) aangifte doet van aanranding door een indringer in haar huis, twijfelen de rechercheurs en haar naasten aan de waarheid van haar verhaal. 

Maar verderop, doen ook rechercheurs Grace Rasmussen en Karen Duvall (Emmy-winnaars Toni Collette en Merritt Wever) onderzoek naar een griezelig gelijkaardige verkrachting door een inbreker.  Ze gaan samenwerken om een potentiële serieverkrachter te vangen.

Veel kijkers raden deze serie nu nog steeds aan. “Dit was verbazingwekkend én verrassend dat het een waargebeurd verhaal was…”, “Dit is een rollercoaster van emoties. Ik heb zo’n medelijden met dit arme meisje”, “Dit is al een tijdje uit en ja het was erg goed”.