Mysterieuze thrillerserie van Ryan Murphy oogst lof bij kijkers: “Bangelijke serie”

‘Ratched’ staat sinds 2020 op Netflix, maar kijkers blijven ook nu nog bijzonder enthousiast over deze mysterieuze thrillerserie.

‘Ratched’ een suspensevolle dramaserie die het ontstaansverhaal vertelt van asielverpleegster Mildred Ratched. Het is geïnspireerd op het onvergetelijke personage van verpleegster Ratched in ‘One Flew Over The Cuckoo’s Nest’.

In 1947 arriveert Mildred Ratched in Noord-Californië om werk te zoeken in een vooraanstaand psychiatrisch ziekenhuis waar nieuwe en verontrustende experimenten op de menselijke geest zijn begonnen.

Op een clandestiene missie presenteert Mildred zich als het perfecte beeld van wat een toegewijde verpleegster zou moeten zijn, maar de raderen draaien altijd en als ze begint te infiltreren in de geestelijke gezondheidszorg en degenen daarbinnen, verbergt Mildreds stijlvolle buitenkant een groeiende duisternis die al lang smeult vanbinnen.

Wie de reeks bekeken heeft, laat er geen twijfel over bestaan dat het de moeite loont. “Prettig gestoord, maar top”, “zalig, deze blijft in mijn top 5 staan”, “zeer goede serie, het einde verwacht je nooit” en “bangelijke serie en een topactrice”, laten kijkers optekenen op sociale media.