Kijkers volledig van hun melk door thrillerserie op Netflix: “Ik was sprakeloos na het einde”

Deze serie heeft alle ingrediënten om je voor zes afleveringen op het puntje van je stoel te houden. Het is spannend, intrigerend en met een snuifje drama.

Het verhaal in de thriller-drama serie ‘Behind Her Eyes’ draait rond Louise, een alleenstaande moeder die een affaire heeft met haar psychiater en baas David. Haar leven neemt een vreemde wending wanneer ze later bevriend raakt met zijn vrouw Adele. 

Ze raakt verstrikt in een web van geheimen en leugens waarin niets is wat het lijkt. Een verhaal dat kan rekenen op ontzettend positief verraste, kijkers.

Enkele reacties: “Dit was krankzinnig, wat een plottwist”, “Een geniale schrijver, dat moet gezegd worden”, “Een van mijn favoriete series”, “Ik was sprakeloos na het einde, maar ik vind het leuk en hoop op een tweede seizoen”, “Deze serie heeft me volledig omvergeblazen”