Geweldig! Robert De Niro in miniserie op Netflix

Netflix heeft groots nieuws. De streamingigant gaat samenwerken met filmlegende Robert De Niro voor een nieuwe thriller miniserie.

Naar verluidt zal de steracteur de hoofdrol voor zijn rekening nemen. De nieuwe serie met Robert De Niro kreeg de titel ‘Zero Day’.

Het verhaal van ‘Zero Day’ is geschreven door Eric Newman en Noah Oppenheim. Newman maakte eerder al deel uit van producties zoals Narcos, The Watcher, Rebel Moon, Spiderhead en meer. Oppenheim schreef scenario’s voor The Maze Runner, Jackie en Allegiant.

Topacteur Robert De Niro is de eerste en enige naam van de cast die Netflix bekend maakt. Het magazine Variety meldt dat De Niro een voormalige Amerikaanse president zal spelen. Het zal dus een politieke thriller miniserie worden.

Voor de Oscarwinnende acteur is het een eerste vaste rol in een serie. De Niro speelde wel al de hoofdrol in ‘The Irishman’. Een film van Netflix die genomineerd is geweest voor een Oscar. Alvast iets om naar uit te kijken.