Geluk laait hoog op bij kijkers met nieuw seizoen op Netflix: “Omg, yes!”

Fans van de keiharde serie ‘Fauda’ kunnen hun geluk niet op. Ze moesten enorm veel geduld hebben, maar het vierde seizoen van de Israëlische serie is aangekondigd.

Na meer dan twee jaar, zal op 20 januari eindelijk het vierde seizoen van ‘Fauda’ op Netflix komen. Dan kan je opnieuw kijken hoe het verder gaat met hoofdrolspeler Doron (Lior Raz), zijn team en de Palestijnen.

Het nieuwe seizoen bestaat uit tien afleveringen en daarin krijgen Doron en zijn team alweer te maken met onlusten. Deze keer komt het gevaar van twee kanten.  Hezbollah-activisten uit Libanon en Palestijnse militanten op de Westelijke Jordaanoever gooien de boel in de war.

De drie voorgaande seizoenen werden meer dan uitstekend gesmaakt door de kijkers. Omdat het al zo lang geleden is gaan heel wat kijkers de voorbije seizoenen herbekijken en laait ook onmiddellijk hun enthousiasme opnieuw op voor deze topserie.

Enkele reacties: “Geweldige topserie!”, “Eindelijk kan niet wachten!!!”, “Omg, omg, yesssss!”, “Joepie eindelijk!”,  ”Ooow yes, dat wordt lekker bank hangen”, “Zo goed!”