Alles al gezien! 3 nieuwe kerstseries op Netflix!

De kerst komt er al snel aan. Gelukkig brengt Netflix een geweldig aanbod aan kerstseries waardoor je lang kan genieten van de gezellige feelgood kerstsfeer.

De romantische ‘I Hate Christmas’ verschijnt op 7 december. In deze Italiaanse comedyserie werkt een alleenstaande verpleegkundige zichzelf in de nesten als ze liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden. Gaat dat haar lukken?

De miniserie ‘A storm for Christmas’ komt eraan op 16 december. In deze Noorse serie kruist het lot van reizigers en medewerkers elkaar wanneer ze vast komen te zitten op een luchthaven en gedwongen worden de laatste uren voor Kerstmis samen door te brengen.

‘How to Ruin Christmas: The Baby Shower’, is een nieuwe komische dramaserie die Netflix lanceert op 9 december. Het is een vervolg op de eerder verschenen ‘How To Ruin Christmas’. Handig om die eerst te kijken. In ‘The Baby Shower’ is Beauty een maand verwijderd van haar eerste kind en worden de families gedwongen samen te komen voor haar babyborrel. Wat bedoeld is als een leuke, onschuldige dag voor Beauty verandert in een oorlog tussen Valencia en Dineo. Nu Beauty gelooft dat Kerstmis officieel vervloekt is, moeten Valencia en Dineo hun meningsverschillen opzij zetten en Kerstmis redden in het belang van hun kinderen.