Topfilm met Stallone en Schwarzenegger nu op Netflix en kijkers vinden het geweldig!

Een absolute topfilm met Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger staat op Netflix. Het gaat om ‘Escape Plan’, een actiethriller uit 2013.

Wie op zoek is naar een film die bol staat van spanning en actie met topacteurs, moet zeker kijken naar ‘Escape Plan’. Iedereen die deze topfilm met Stallone en Schwarzenegger heeft gezien, is razend enthousiast.

“Het was geweldig om deze twee iconen van de actiefilms eindelijk samen in een film te zien”, reageert iemand op Facebook.

“Woow, ik heb net al mijn nagels afgebeten, het was zo een intense film met briljante acteurs”, vult een ander aan. “Deze film was geweldig, het acteerwerk was briljant. Ik heb genoten van elke seconde van de film.”

Het verhaal:
De stoere Ray Breslin (Sylvester Stallone) weet hoe hij een gevangenis moet infiltreren… en hoe hij moet ontsnappen. Zijn laatste klus leidt tot een dubbelslag, waardoor hij vast komt te zitten in een high-tech gevangenis.

Gelukkig voor Ray ontmoet hij Emil Rottmayer (Arnold Schwarzenegger), een gevangene die hem in het geheim helpt een complot te smeden om te ontsnappen. Alleen de sadistische directeur Hobbes (Jim Caviezel) wil voorkomen dat de twee er levend uitkomen.